Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Στοιχηματικές Προβλέψεις 17/10

Καλή σεζόν φίλοι με πολύ μπάσκετ! 

Φέτος δοκιμαστικά, ξεκινάω μια προσπάθεια με στοιχηματικές προβλέψεις για μπάσκετ, με αγώνες κυρίως από Ευρωλίγκα αλλά και γενικότερα αν βλέπω κάτι καλό από οποιοδήποτε αγώνα παρακολουθώ στο ελληνικό ή στα ξένα πρωταθλήματα.

Ενδεχομένως να δίνω και Live προβλέψεις όταν παρακολουθώ κάποιο αγώνα, για αυτό κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook GR BASKET ANALYSIS για να σας έρχονται ειδοποιήσεις

Προτιμώ πάντα να ποντάρω σε αγώνες και σε ομάδες που έχω εικόνα και τις έχω δει να παίζουν. Θα κρατάω και στατιστικά από σήμερα που ξεκινάω την προσπάθεια αυτή για να δούμε πως θα κινηθεί η μπάνκα μας αλλά και τα ποσοστά επιτυχίας. Το πονταρίσματα θα είναι σε μονάδες (όχι χρηματικές) για καθαρά στατιστικούς λόγους.

Δε συνιστώ, ούτε προτρέπω να ακολουθήσετε τα πονταρίσματα μου. Απλά δημοσιεύω μέσω αυτού του ιστολογίου την προσπάθειά μου καθαρά για διασκέδαση. Όποιος θέλει, αφού κρίνει τον αγώνα που επέλεξα, ας ποντάρει. Η επιλογή να στοιχηματίσετε ή να ακολουθήσετε κάποια πρόταση είναι καθαρά δική σας. Για το λόγο αυτό δε θα απαντώ σε κανένα σχόλιο, ούτε θα απολογούμαι αν κάποιο σημείο δεν ήρθε όπως το πρότεινα. Και επίσης δε θα απαντήσω προσωπικά σε μηνύματα για να δώσω αγώνες.

Το blog είναι καθαρά προσωπικό και οι προβλέψεις που δίνω είναι δωρεάν. Δεν πρόκειται να ζητήσω από κανέναν χρήματα για να δώσω αγώνες. 

Ποντάρουμε πάντα από το περίσσευμα μας! Δεν ζούμε από το στοίχημα, παίζουμε για διασκέδαση! Αν δε σας περισσεύουν χρήματα, μην ακολουθήσετε για κανένα λόγο

Το μπάσκετ στοιχηματικά είναι από τα πιο δύσκολα αθλήματα, καθώς οι διαφορές πόντων αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα, είτε από ένα φάουλ που δε σφυρίχτηκε ή μια χαμένη βολή που μπήκε/δεν μπήκε σε χρόνο μηδέν. Οι αποδόσεις όμως αντίστοιχα δεν είναι και τόσο υψηλές καθώς οι επιλογές συνήθως είναι 50-50 και  οι αποδόσεις κυμαίνονται στο 1,75 με 1,90 στις βασικές επιλογές.

Για το λόγο αυτό θα ποντάρουμε κυρίως σε μονά αποδεκτά για να μπορέσουμε να αυξήσουμε την μπάνκα μας. Επίσης με τα μονά αποδεκτά, αν η εξέλιξη του αγώνα είναι ευνοϊκή ως προς το ποντάρισμα μας, ιντερνετικά με τη χρήση της δυνατότητας cash out, μπορούμε να σιγουρέψουμε και να κατοχυρώσουμε τα κέρδη μας πριν τη λήξη του αγώνα. Σημασία έχει να έχουμε κέρδος και όχι απαραίτητα το μέγιστο κέρδος. 

Καλή αρχή λοιπόν και καλή επιτυχία σε όσους ακολουθήσουν!

Στοιχηματικές επιλογές 17/10 για το ντέρμπι 19:00 (Ote Sports 4)
1) Ποντάρουμε υπέρ του Παναθηναϊκού με χάντικαπ +9,5 με απόδοση 1,65 (ίντερνετ)
    Μονάδες πονταρίσματος: 50 για επιστροφή 82,5

Όποιος θέλει για μεγαλύτερη απόδοση, μπορεί να ρίξει το χάντικαπ 1-2 πόντους. Εγώ πάω σε μία πιο safe επιλογή.

2) Λοτζέσκι over 2,5 τρίποντα με απόδοση 2,25 (ίντερνετ)
    Μονάδες πονταρίσματος: 20 για επιστροφή 45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Devotion