Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ευρωλίγκα Playoffs 20-21/4

Μετά την 1η αγωνιστική στα playoffs της Ευρωλίγκα, όλοι οι γηπεδούχοι πλην του Παναθηναϊκού κατάφεραν να κάνουν το 1-0. Οι πράσινοι την περασμένη Τρίτη είχαν σε κακή βραδιά τους ψηλούς του και η μόνη επιθετική τους επιλογή ήταν ατομικές προσπάθειες των περιφερεικαών, οι περισσότεροι των οποίων δεν ήταν στην καλύτερή τους ημέρα. Η διαβασμένη Φενέρ του Ομπράντοβιτς είχε απάντηση στο +16 του 1ου ημιχρόνου υπέρ του Παναθηναϊκού και εκμεταλλευόμενη το κακό πρόσωπο των γηπεδούχων στο 1ο ημίχρονο κατάφερε να κάνει το break. Κακή αντιμετώπιση στην άμυνα μέσα στη ρακέτα από τους πράσινους καθώς έφαγαν εύκολα καλάθια. Απόψε το 2ο ματς δε θα είναι το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός εκτιμώ θα είναι πιο έτοιμος, συγκεντρωμένος και διαβασμένος. Πρέπει να κάνει το 1-1 γιατί μετά η υπόθεση πρόκριση θα είναι δύσκολη... 
Από την άλλη χθες ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πήρε από κάθε παίχτη αυτό που μπορούσε να δώσει. Εξαιρετικός ο Μιλουτίνοφ, κυριάρχησε στη ρακέτα κάνοντας τα πάντα, σκόρερ από την περιφέρεια οι Γκριν και Μάντζαρης, ακόμα και ο Γουότερς όταν μπήκε έβαλε τα ποντάκια του, ο οποίος εκτιμώ προσωπικά καλύτερα θα έπαιζε στο 2 παρά στο 1, καθώς οργανωτικά υστερεί. Δείχνοντας το καλό του πρόσωπο ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και φαντάζει το φαβορί για την πρόκριση. Μπορεί να κάνει και το διπλό μέσα στην Έφες.
Στοιχηματικά, θα πάμε με δελτίο υπομονής (Πέμπτη-Παρασκευή) εκτιμώντας ότι όλες οι ομάδες θα παίξουν πιο συνειδητοποιημένα και θα κλείσουν τα ατού των αντιπάλων που τους έκαναν τη ζημιά στο 1ο ματς της σειράς. Είναι και για τους ηττημένους ίσως μια τελευταία ευκαιρία για να μη γίνει το 2-0 εις βάρος τους και έχουν δύσκολο έργο για τη συνέχεια. Άρα ίσως πάμε σε κλειστά ματς με χαμηλό σκορ.

4άδα - απόδοση 2,79
Μπασκόνια +17,5 (1,30)
Φενέρ +11,5 (1,285)
Εφές +14,5 (1,285)
Νταρουσάφακα +15,5 (1,30)
Μονάδες 56 - επιστροφή 156,41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Devotion